Saltar a continguts

Societat Protectora d'Animals

Navegació

Menú principal

Qui som , què fem i quins són els nostres objectius

Imatge de complement

Qui som?
Som la SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS DE TÀRREGA I COMARCA .
Una associació gestionada per voluntàries altruïstament i sense ànim de lucre
Què fem?
Acollim els gossos que han estat abandonats. Dia a dia mantenim el refugi net, donem de menjar als gossos, mediquem als malalts i malaltes i tenim especial cura amb els cadells i els més vellets del refugi.
Què volem?
Per desgràcia, al nostre refugi tenim molts gossos. Més d’un centenar... Ells sols no es poden valdre, és per això que gràcies a la nostra societat protectora tenen un lloc on se’ls protegeix d’una vida al carrer i d’una mort gairebé segura.
Intentem per tots els mitjans proporcionar benestar i finalment una nova família a tots els animals que arriben al nostre refugi.
Desitgem que ens ajudis en el nostre projecte, per aconseguir mantenir el refugi i tot/es els que hi viuen. I, que ben segur, trobarà algú que l’estimarà i el protegirà.
VINE AL REFUGI!
Segur que trobes el company/a ideal que buscaves. Ofereix-li una llar on pugui viure tranquil i feliç, exercici per mantenir-se en forma, una alimentació equilibrada i ... sobretot ...
EL COMPROMÍS DE PODER ENVELLIR AL TEU COSTAT.
A canvi, rebràs companyia, fidelitat, agraïment...
 

DONARÀ ALEGRIA A LA TEVA VIDA.

 

 

FES-TE SOCI/A!

 

Per una petita quantitat de diners a l’any, podràs ajudar-nos a dur a terme la nostra tasca i podrem continuar vetllant pels gossos abandonats. Soles no podem tirar endavant!!!
AJUDA’NS. ET NECESSITEN.
Imatge de complement
Vine a visitar-nos!!

 

 

Si vens al refugi de la protectora, veuràs un munt de gossets i gossetes, que estan esperant una segona oportunitat! 

Tots i totes són gossos fantàstics, bons i dolços, que necessiten una llar on se'ls hi doni tot el que necessiten.

En tenim molts i moltes, de diferents tipus, caràcter i mida, si vens t'aconsellarem i ajudarem a prendre la desició més encertada,perquè tant tu , com la teva família i el gos o gossa sigueu el més feliços possible.

Els gossos i gosses que són adoptats més ràpidament són els cadells; els de més edat i els de mida més gran, acostumen a ser els que més temps passen esperant ser acollits i, en molts casos, això no passa mai. D’aquesta manera el refugi, que hauria de ser un lloc de pas, es converteix en la seva llar i nosaltres en la seva família. Adoptar un cadell és una bona opció, el pots ensenyar, educar, ... però adoptar un gos més madur és encara més gratificant, després del que han passat alguns d’ells, realment saben agrair cada minut que se’ls hi dedica.

La Protectora està formada per un grup de voluntàries que dedica part del seu temps de forma desinteressada a treballar perquè aquest projecte continuï i millori dia a dia. Poc a poc anem assolint els objectius marcats amb l’ajuda dels socis i sòcies, padrins i padrines, els simpatitzants i les administracions locals.

Encara hi ha molta feina per fer i moltes aspectes en els que hem de millorar però estem treballant amb ganes i il·lusió per aconseguir-ho.

La Protectora es sustenta econòmicament en les donacions de particulars i empreses, socis i sòcies, donacions, padrins i padrines, material propi que fem; com venda de calendaris i loteria per Nadal, material que venem en fires, paradetes ocasionals en activitas que ens conviden...; com samarretes, bosses i motxilles, clauers...

També comptem amb les ajudes de l’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell i sobretot amb les aportacions dels socis i sòcies, sense els que seria impossible tirar endavant aquest projecte.

                   Moltes gràcies a tothom!

 

 ELS NOSTRES OBJECTIUS:

 

- Aconseguir les millors condicions de vida pels i les habitants del nostre refugi

- Fomentar el respecte i el bon tracte als animals.Vetllar per la seva protecció i defensa.

- Conscienciar a la societat sobre la tinença responsable i el gran problema de l'abandonament, així com promoure l'adopció com a alternativa a la compra.

- Conscienciar als propietaris/es dels animals per aconseguir que sempre els indetifiquin correctament amb el xip, com diu la llei, i molts cops no es fa.

- Fomentar la convivència entre les persones i els animals.

- Defensar els drets dels animals davant les agresions d'alguns humans.

- Promoure l'esterilització dels nostres animals, per controlar la natalitat i prevenir així l'abandonament massiu que patim , per salut del animal i comoditat nostra.